Vapaaherrat

Haapatassun Aamun Virkku

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI12659%2F14&R=38

Meidän perheen ensimmäinen corgi ja mikä eka kooki onkin. Ihan huippu tyyppi! Torvenkylän lauman pomo, voimakastahtoinen ja kovakalloinen taivaanrannan maalari. Tällä jätkällä vietit toimii, oli kyseessä nenätyöskentely, paimentaminen tai jäljestys. 

Rakastaa ylikaiken palloja, ruokaa, lutraamista kaikessa missä vain on vettä enemmän kuin sentti ja risujen haketusta sekä maansiirtoa. Iän myötä alkanut löytymään korvat, mutta edelleen porukan haastavin saada tottelemaan. Jos herra ottaa sen pään, että esimerkiksi sisälle ei tulla, niin silloin sisälle ei tulla, vaikka ulkona sataisi kämmenen kokoisia räntähiutaleita. Kookimaailman Maradona, koira jolla jalkapallo pysyy tassuissa, ja minä en koskaan saa siltä palloa pois. 

Region's Online Street

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI42614/10&R=38

Herra Kamu, meidän perheen ensimmäinen koira. Kamu tuli meille elokuisena hellepäivänä, innokkaan uteliaana ja kaivoi heti oman viilennysmonttunsa puutarhan perälle herukkapensaan alle. Ukkeli on varsinainen energiapakkaus ja papan paras kaveri. 

Kamun lempipuuhaa on mökkeily, uiminen, saunominen perheen miesten kanssa, sekä VillaPampulan kanssa leikkiminen. Kamu on äijä isolla Äällä - suojelee lauman tyttöjä ja osaa olla sylikoirakin niin halutessaan. Täyden kympin poika!