Pentusuunnitelmat

2.5.2022 syntyneet pennut
2.5.2022 syntyneet pennut

Seuraavat pentusuunnitelmat on vielä työn alla. Suunnitelmissa on kaksi pentuetta tulevaksi kevät ja kesä 2023. Pentueiden vanhemmat julkaistaan täällä kyllä heti, kun tiedämme pentuja saapuvaksi.


Haluamme kasvattaa hyväluonteisia, paimennusvietin omaavia ja terveitä paimenkoiria kaikenlaisille ihmisille. On sinun juttusi sitten pitkät metsälenkit, nosework tai muunlainen nenätyö, koiranäyttelyt tai vaikkapa rally-toko kera sohvalöhöilyn. Haluamme, että meidän kasvattama koira on koko perheen koira ja ennen kaikkea rakastettu perheenjäsen. Me emme varaa pentujamme, vaan jokaiselle pennulle valitaan uusi koti aina hyvin tarkkaan sekä pentukohtaisesti. Mielellään myös teemme sijoitussopimuksia (sekä nartuista että uroksista).

Uuden perheenjäsenen matkaan lähtee aina pentureppu sekä kasvattajien täysi tuki. Pentumme madotetaan, rekisteröidään Kennelliittoon, niille otetaan Agrian Piilevät viat- vakuutus, ovat eläinlääkärin tarkastamia sekä sirutettuja aina ennen luovutusta, joka on pennun ollessa 8-9 viikon ikäinen. Liitämme myös pennun uuden omistajan Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäseneksi (mikäli omistaja ei ole yhdistyksen jäsen entuudestaan). Maksamme myös yhden koiranäyttelyn koirasi kanssa pennun ensimmäisen elinvuoden aikana.