Pentusuunnitelmat

2.5.2022 syntyneet pennut
2.5.2022 syntyneet pennut

Valitettavasti meidän pentusuunnitelmat siirtyivät kevääseen 2025, sillä Lissu ultrattiin tyhjäksi. 

Ilmoittelemme täällä miten ensi vuoden pentusuunnitelmat edistyvät, sillä emänä olisi tarkoitus olla sijoistuskoiramme Senni. Tytteli käy luustokuvissa loppuvuodesta. 


Haluamme kasvattaa hyväluonteisia, paimennusvietin omaavia ja terveitä paimenkoiria kaikenlaisille ihmisille. On sinun juttusi sitten pitkät metsälenkit, nosework tai mejä, koiranäyttelyt tai vaikkapa rally-toko kera sohvalöhöilyn. Haluamme, että meidän kasvattama koira on koko perheen koira ja ennen kaikkea rakastettu perheenjäsen. Me emme varaa pentujamme (meillä ei ole käytössä varaus- tai jonotuslistaa), vaan jokaiselle pennulle valitaan uusi koti yksilöllisesti pentuajan puitteissa meidän pennuista kiinnostuneiden keskuudesta. Ota kuitenkin huomioon, että meitä ja meidän koiria/pentuja pitää tulla katsomaan ennen kuin harkitsemme pennun teille myymistä. Teemme myös mielellään sijoitussopimuksia niin nartuista kuin uroksista.

Uuden perheenjäsenen matkaan lähtee aina pentureppu, jossa mm. Mushin lahjakortti ja penturaksuja sekä kasvattajien täysi tuki. Pentumme rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja niille otetaan Agrian Piilevät viat- vakuutus. Pentumme ovat myös eläinlääkärin tarkastamia sekä sirutettuja aina ennen luovutusta, joka on pennun ollessa 8-9 viikon ikäinen. Liitämme myös pennun uuden omistajan Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäseneksi (mikäli omistaja ei ole yhdistyksen jäsen entuudestaan). Maksamme myös yhden koiranäyttelyn koirasi kanssa pennun ensimmäisen elinvuoden aikana.