Pentusuunnitelmat

2.5 syntyneet pennut
2.5 syntyneet pennut
Tuksu
Tuksu

Tuksun ja Rogerin jälkikasvu saapui maailmaan 2.5. Pentulaatikossa asustaa 5 narttua ja 2 urosta. Mammakoira ja pennut voivat hyvin.

Pentukyselyitä on tullut todella paljon, joten pennuille taatusti löytyy kodit näiden kyselijöiden joukosta. Ilmoitamme kyllä, jos pentuja vapautuu.

Yhdistelmä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI27239/19&ReknoI=FI29005/17

Emä: Jenidon Tuhinalempi

Isä: Haapatassun Kun Maailma Ei Riitä

Roger
Roger

Haluamme kasvattaa hyväluonteisia, paimennusvietin omaavia ja terveitä paimenkoiria kaikenlaisille ihmisille. On sinun juttusi sitten pitkät metsälenkit, nosework tai muunlainen nenätyö, koiranäyttelyt tai vaikkapa rally-toko kera sohvalöhöilyn. Haluamme, että meidän kasvattama koira on koko perheen koira ja ennen kaikkea rakastettu perheenjäsen. Me emme varaa pentujamme, vaan jokaiselle pennulle valitaan uusi koti aina hyvin tarkkaan sekä pentukohtaisesti. Mielellään myös teemme sijoitussopimuksia (sekä nartuista että uroksista).

Uuden perheenjäsenen matkaan lähtee aina pentureppu sekä kasvattajien täysi tuki. Pentumme madotetaan, rekisteröidään Kennelliittoon, niille otetaan Agrian Piilevät viat- vakuutus, ovat eläinlääkärin tarkastamia sekä sirutettuja aina ennen luovutusta, joka on pennun ollessa 7-8 viikon ikäinen.