Urokset

Koipeliinin Vallesmanni

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI32542%2F22&R=38

Nyt on kotona oma kasvatti ja on kuulkaa ihan paras tyyppi. Luonne on enemmän kuin lepponen, vauhti se vain kiihtyy kiihtymistään ja pikkuäijä komistuu päivä päivältä. Toivon mukaan tästä herrasta kuullaan vielä, mutta aikahan sen näyttää. Antaa nyt pojan kasvaa ja kehittyä kaikessa rauhassa, mutta hyvin on pikkuäijä sujahtanut Torvenkylän ukkolauman jäseneksi. Ilmari on Kurun bestis ja näillä herroilla onkin yhdessä motto: "Täysiä!!!!" 

Kuva: Minna Mylly
Kuva: Minna Mylly

Haapatassun Illan Varjoon Himmeään

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI44983/17&R=38

Mamman mussukka Ilmari eli mun elämäni koira. Ja tämän myös huomaa Ilmarikin. Tämä koira on juuri sitä kaikkea mitä toivonkin corgilta. Luonne, käyttömahdollisuudet, ulkonäkö. Kaikki samassa yhdessä paketissa. Ilmari on kotonaan, niin metsälenkeillä kuin näyttelykehässä. Kaikessa mukana häntä heiluen- koira ja tulisi minun perässä vaikka puuhun. Haaveissa aloittaa tämän koiran kanssa joskus rallytoko, mut josko ensin otettaisiin haltuun edes noseworkin alkeet. Tätä koiraa kun aivojen aktivointi kivasti väsyttää, muuten menee kuin pommikone aamusta iltaan. Jahka vielä vähän jää vauhtia pois touhottamisesta, niin käyn Ilmarinkin kanssa karvakaveri-koulutuksen. Tosin taitaa tämä jäädä haaveksi, kun vauhtia piisaa vielä 5-vuotiaanakin pikkumiehenä.

Haapatassun Badding

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI54791%2F14 

Torvenkylän porukan ehdottomasti kiltein, nöyrin ja ihmisystävällisin koira. Käynyt Suomen Karva-kavereiden koulutuksen ja toimiikin parissa kirjastossa lukukoirana. Monipuolinen harrastuskoira, jolle käy kaikki (metsälenkit, uiminen, nenähommat, lukukoirailu). Rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia, Sakun motto onkin: "Ihmiset on luotu vain minun rapsuttamista varten". 

Meidän rakas ihme, sillä jäi puoli vuotiaana pentuna auton alle, jossa olisi periaatteessa pitänyt kuolla. Mutta saimme pitää Sakun ja herra onkin "jatkoajalla" edelleen meitä ilahduttamassa. Kiitollinen jokaisesta päivästä jonka tämän koiran kanssa saa viettää, koska luonne on kultaa koko painonsa edestä.