Makkarajuoksut juostiin tänäkin vuonna

01.10.2022

Virpiniemen greyhound-radalla juostiin tänäkin syksynä makkarajuoksut kivan syksyisenä lauantaina ja meidän kenneliä edusti viime vuoden tapaan kova kolmikko: Peppi, Villa ja Ilmari. Kaksijalkaisista tänä vuonna mukana olivat Minna-Maria ja kepo-Ville, tekstin kirjoittaja jännäsi kotona päivän kulkua. Tsemppijoukoissa oli myös mukana Kuru maskottina ja saatiin paikalle kennelin porukkaa moikkaamaan myös kaksi Kurun sisarusta: Luca sekä Kerttu. Kiitos Emma ja Heidi, kun tulitte paikalle. On aina ihana nähdä lapsosia ja kuulla, että mitä teille kuuluu ja kuinka on mennyt.

Tänä vuonna kisaan oli ilmottautunut kuusi corgia, joten tappijaloille saatiin ihka oma sarja. Todella huippu juttu ja tässä kohtaa iso kiitos Helkalle, Herkolle ja Raidille osallistumisesta. Toivottavasti sana leviää heidän omistajiensa kautta, että kuinka huippu tapahtuma tämä on ja ensi vuonna kookeja on jokunen enemmän. Sen voin luvata, että meiltä ainakin Kuru osallistuu ensi vuonna Ilmarin lisäksi.

Meidän tiimillä juoksut menivät hyvin, sillä jokainen paransi omaa viime vuotista tulostansa. Villa pääsi ensimmäisenä radalle ja kellot pysähtyi tälle vikkelääkin vilkkaammalle pikkuneidolle aka saukkoprinsessalle aikaan 11,24 s. Tällä tuloksella neitokainen oli kisan neljäs ja nopein tyttökoira, sekä paransi omaa ennätystänsä yli 2,5 sekuntia. On meidän merirosvo-tyttönen vaan kova emännys eli sen minkä Villa Pampulainen koossa häviää niin vauhdissa voitetaan. 

Toisena Team Koipeliinistä lähti liikkelle Immu, jolla startti meni ihan nappiin. Lähettäjäkin totesi kepolle eli Villelle, että oho, sehän lähti ku hauki rannasta. Hienosti pikkumies spurttasi ajaksi 10,78 ja paransi näin ollen omaa ennästystänsä 0,85 sekuntta. Tämä tulos siivitti mamman mussukan luokkansa toiseksi. Taas sai mamma nieleskellä kyyneleitä, kun Ilmari on niin paras pikkumies joka suhteessa.

Porukan viimeisenä radalle pääsi kuningatar Peppi, joka tällä kertaa malttoi keskittyä vieheen perässä pinkomiseen enemmän kuin alamaisten tervehtimiseen (lue viime vuoden postaus asiasta). Tämän ansiosta Pepin ennätys parantui yli 6 sekuntia viime vuodesta ollen tänä vuonna 12,16 s. Himppasen siis hävisi tyttärellensä tässä kisassa, mutta ei sitä Pepille tarvitse kuitenkaan kertoa. Ei kuningattaren ihan kaikkea tarvitse tietää kuitenkaan.