Maaliskuu maata näyttää!

19.03.2021

Kevättä kohti mennään ja lujaa. Oulussa lunta vielä riittää, hanget kantaa ja pienet tytöt pääsee hiippailemaan naapuriin... Peppineiti ja VillaPampula hoksasi pihan laajenneen aidan toiselle puolelle kun hanget oli aidan korkuiset. Muutaman kerran pääsivät hyppäämään naapuriin kunnes mamma huomasi karkulaiset ja kaiveli lumet pois aidan vierestä. Ei kannata luottaa siihen, että tappijalat olisi mikään este. Pelkkä hidaste! 

Koirat on pysyneet terveinä. Kamu harmaantuu ja tuntuu siltä, että ukkelin kuulo on heikentynyt. Ulkoilla se kyllä jaksaa ja iltavillit on yhtä riehakkaat kuin ennenkin. Villalla ja Peppineitillä on alkanut karmaiseva karvanlähtö. Sukkiin tarttuu villaiset pohjat, sänky (kyllä, meillä koirat nukkuu ihmisen sängyssä) on karvoja täynnä ja eväsboksistakin löytyy muutamia haituvia. Tällaista normaalia koiraihmisen elämää; iltariekkumista, riehakkaita aamuherätyksiä, yhdessä pötköttelyä, herkkuja, pitkiä mettälenkkejä ja puuhapusseja sekä harmaita hiuksia syödyistä hiiristä (Peppi hoitaa metsässä ja Villa kotona...)

Pääsiäisenä ollaan lomalla. Mennään koko Oulun lauma käymään Himangalla kyläilemässä. Päivitelläänpä/päivitetään sitten kuulumisia lisää!

Ihania kevätpäiviä kaikille karvakorville Oulusta toivottaa Kamuherra, Peppineiti ja VillaPampula ja se ihmismamma.

Minna-Maria