Luukku 9 - kalenteripähkinä

09.12.2020

Nyt olisi teille pähkinä purtavaksi. Kuusi pentukuvaa ja kuusi pentuajan kuvausta. Kuka on kukin? Saatko kaikki kuusi oikein? Täkynä tähän pähkinään olkoon oikein vastanneiden kesken arvottava pieni palkinto. Vastausaikaa on 16.12. saakka. Vastauksen voit laittaa ig, sähköpostiin tai tähän alle kommentoiden. 

Koipeliinit on yhteydessä voittajaan mahdollisimman pian. Voittaja julkaistaan myös ig:ssä ja blogissa.

 Onnea matkaan kaikille pähkinänpurijoille!

Kuva 2
Kuva 2
Kuva 4
Kuva 4
Kuva 6
Kuva 6
Kuva 1
Kuva 1
Kuva 3
Kuva 3
Kuva 5
Kuva 5

A. "Frisbee on ihan ykkösjuttu ja pallot ja äijäsauna. Taidan olla semmonen lojaali, laumaa suojeleva ja aika isokin." 

B. "Ihminen sä olet olemassa vain mun hellimistä ja paapomista varten. Rakastan kaikkia. Ja ne rakastaa mua. Koska mä oon kaikkien kaveli, nyt ja aina. Siis sunkin..."

C. "Mäpä oon aikamoinen tyyppi. Rakastan palloja. Pallot on ihan best. Mä nään untakin niistä ja yritän juosta niitä kii. Ai, niin. Kuka on kingi? Noh, dah... Mä oon kingi. "

D. "Mulla oli heti syntymästä saakka semmoset lehmänlaikut selässä. Ehkäpä se oli merkkinä siitä, että musta tuli rohkea, itsepäinen, rakastava ja järkähtämätön isonkin akkalehmän edessä." 

E. " Mä juoksen ainakin sataa ja kukaan ei saa mua kii! Kaikki maistuu hyvälle, likaiset sukat ja digihiiret. Mutta mä rakastan kaikkia mun ihmisiä ihan täpöllä!!" 

F. "Mussa on virtaa ku pienessä pitäjässä. Mun mielestä yölläkin voi leikkiä. Aina on aikaa leikkiä. Mamma sanoo, et mä pörrään aamusta iltaan ku pommikone. Pommikone? Pöh, mä oon kooki."