Immu ja mamma maailmalla

06.06.2021

Nyt kun on koronan takia ollut hiljaisempaa tuolla koiranäyttelyrintamalla ja muullakin koiraharrastus-maailmassa, niin muistellaanpa vähän vanhoja. Immun kanssa olen ehdottomasti ollut eniten meidän koirista tien päällä. Olemme käyneet vaeltelemassa, koiranäyttelyitä ja hotelliöitä, yövytty kavereiden nurkissa ja seikkailtu siellä sun täällä. Toivon mukaan ensi kesänä päästäisiin valloittamaan myös Ruotsi ja ehkä jopa Norjakin. Sitten Tanska... Kuka tietää.

Yllä oleva kuva kertoo kaiken. Tuon päivän johdosta minua puraisi pahasti näyttelykuume nootta kiitos vaan kasvismamma-Jenni ja juonesi pistää mut kehään Ilmarin kanssa. Oli siis kesä 2018 ja Reisjärven ryhmis. Immusteri nappasi ensimmäisen sertinsä ja siitä se ajatus sitten lähti. Ja hyvä että lähtikin... On meinaan todella kivaa reissata pitkin suomenmaata ja siinä sivussa tavata ystäviä sekä ehkä saada uusiakin samanmielisiä kavereita elämäänsä.

Seuraavat kuvat kertokoon itse tarinansa minun ja Immun Suomi-turneesta aina kesästä 2018 tähän kesään 2021. Suurin kuvista on minun ottamia, osa meidän kennelin kepon eli Villen sekä joukossa eri määrä satunnaisia ystäviä. Kiitos teille minun koiraelämäni mukanaolosta. Ystävät ja koirat, mitä muuta sitä ihminen kaipaisikaan...